Sport
0

Shkodran Metaj

Shkodran Metaj futbollisiti nga Istogu , që aktualisht aktivizohet për ekipin Emmen në ligën e dytë në Holandë. Shkodrani eshte…

Qyteti
0

Eliza Dushkut

Filmi i ri i Eliza Dushkut ku ajo luan përkrah Chace Crawford e Brandon T. Jackson, titullohet “Eloise” dhe është…

0

Shkodran Metaj

Shkodran Metaj futbollisiti nga Istogu , që aktualisht aktivizohet për ekipin Emmen në ligën e dytë në Holandë. Shkodrani eshte…

0

Haman F15 X5

Kompania gjermane Hamann që merret me modifikimin e veturave kryesisht sportive, këto ditë ka prezantuar gjeneratën e tretë të BMW…